NRKs podcast, Quisling, Israels massedrap, været, Isabelle, Kiwi-medlem, russere med norske eiendommer, minner fra 2012 og dagens bilder (søndag 7.april 2024).

søndag 7. april 2024

Dagens program: Frokost, vandretur gamle Movei, Sandarveien, Dølabakken, Neptunsvei og hjem, lunsj, lese spansk, middag koteletter ertestuing og poteter.


Klokka er ti på halv ni og jeg har hørt på NRKs podcast om Quisling fra da han var barn til han endte med ti skudd i hjertet på Akershus Festning.

På TV2 Nyhetene leser jeg at Netanyahus Israel nå har drept 33.000 palestinere, trettitre tusen, og av disse er det 13.000 tusen unger, et folkemord med støtte fra USA. Hva i all verden har skjedd med det israelske folket?

Ute har vi det samme været som vi har hatt den siste tiden. Tåke og fem grader. Et vær som lungene mine fungerer dårlig i.

Inger Johanne sover fortsatt. Hun fungerer stadig dårligere, mens vi venter på innkallingen til Rikshospitalet.

Og Isabelle er førtini år i dag. Vi ringer henne så snart Inger Johanne våkner.


Kiwi-medlem.

Jeg skulle melde meg inn som Kiwi-medlem, og bruker bare kredittkort når jeg betaler, men i og med at kredittkortet kun har et sekstensifret nummer og ikke kontonummer, går ikke det. For Kiwi betyr dette at pengene må være på deres konto dagen etter at kunden har handlet. Hadde kredittkort vært mulig, måtte de vente opp til én måned før de hadde pengene på konto. Dermed er denne bonusen noe medlemskundene selv betaler. Altså ikke noe utlegg for Kiwi. De bare ser på kontoen og ler. Og setter opp prisene på nitti prosent av varene, mens de forteller at de presser ned prisene på noen få artikler. Smart for Kiwi. Litt dumt for kundene.


Putins Russland

har utviklet seg til å bli vår fiende. Russere flest støtter Putin og har lov til å kjøpe eiendom i Norge. Jeg synes at Stortinget burde diskutere muligheter for å nekte russere å eie eiendom i Norge. Forresten, kan nordmenn kjøpe eiendom i Russland?


Minner fra 2012:

Det er så godt å ha uforpliktende meninger (15. juli 2012) | vestfoldingen


Dagens bilder:

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i dagen i dag og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar