Israel fortsetter, det viktigste for bank-kunder, minner og dagens bilder (torsdag 4.april 2024).

torsdag 4. april 2024


Dagens program: lage frokost, Furu Egg, Extra Mosserød, lage lunsj, spansk, regnskaper, stryke skjorter, lage middag.

I dag venter vi på snøen som kommer fra Sørlandet. Temperaturen har allerede falt til nesten null. Skikkelig guffent. Så i dag blir det stryke-vær, altså det å stryke skjorter sånn at skrukkene blir borte.

Jeg bestilte også nettopp egg fra Furu Egg. Store egg. Det som ofte kalles frokostegg eller XL-egg på Gran Canaria.

Apropos det nye snøfallet, så har biler med sommerdekk ikke noe på veiene å gjøre. De som allikevel velger å kjøre på sånne glatte veier med sommerdekk, burde bli fratatt førerkortet. De setter både eget og andres liv i fare.


Israel fortsetter som før.

Nå angriper de også utenlandske hjelpearbeidere. På nyhetene i dag hørte vi at for hver Hamas-kriger de tar livet av, går det med femten sivile liv, inkludert barn, kvinner og gamle mennesker.

Jeg blir kvalm hver gang jeg hører navnet Israel og tenker «hva i all verden har dette landet blitt til?» Siden seint i 1940-årene har de revet palestinske hus og landsbyer og drept palestinere for å få dette landet for seg selv. Det er kanskje på tide at jøder som har andre nasjonaliteter enn israelsk, forsøker å si fra. Kanskje dette nytter? Jeg vet ikke. Men alt må prøves for å få kastet dagens regjering i Israel. De er jo mordere.


Det viktigste

for alle bank-kunder, er at det er lett å komme i kontakt med banken. Sånn sett er både DNB og NORDEA på bunn-nivå. Både kontorer og chatter er elendige, sett fra min synsvinkel. Sist jeg chattet med NORDEA, ventet jeg halvannen time, og hvert femte minutt måtte jeg skrive noe for å holde forbindelsen.

Kunder får ikke snakke med banken etter DNB-oppkjøp (msn.com)


Minner:

Historien om Skogmannen (kapitel 5) | vestfoldingen


Dagens bilder:

Det nærmer seg kuldegrader
Og ny snø ankommer
Pasta med kjøttsaus. Jeg fikk god veiledning av Inger Johanne.
Da har vi sett seks episoder av serien om Ronja Røverdatter. Og venter på mer.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i dagen i dag og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar