Hangarskipet USS Gerald R. Ford til Oslo.

Sånn ser dagen ut i dag her på Mo i Sandefjord, og ute i Oslofjorden beveger verdens største hangarskip seg mot hovedstaden. Hadde ryggen min vært bedre, hadde vi tatt en tur inn for å se skipet.

For flere år siden var vi i New York der amerikanerne hadde liggende et hangarskip USS Intrepid som museumsskip. Turen var Inger Johannes premie da hun ble norgesmester i brødbaking, så besøket om bord i Intrepid ble ikke prioritert.

Hvorfor denne interessen for et hangarskip? Jeg tror det har med størrelsen å gjøre, størrelsen innvendig. Jeg snakket en gang med en amerikansk marinegast som fortalte at han brukte et halvt år til å få en noenlunde oversikt over det hangarskipet han sto om bord i. Og antall mennesker. «Enormous, like a big city», sa han bare.

Noe helt annet. I går var vi på diabetes-møte der temaet var kosthold for diabetikere og andre, så nå gjør vi noen justeringer i vårt kosthold. Ikke mye, men noen få.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s