Unifon har besluttet å kansellere en avtale som aldri har eksistert.

fredag 28. april 2023

I dag kom telefonen fra Unifon der de – ikke beklaget – men besluttet å kansellere avtalen uten kostnader for oss. Sa hun som ringte.

Hvilken avtale, tenker jeg. Hvilken avtale?

Vi har aldri hatt noen avtale med Unifon.

Hvorfor skulle vi det? Hvorfor skulle vi lage en avtale for Decorita. Vårt slettede firma som ikke har vært aktivt på snart tjue år og ikke har et øre på konto.

Dette har ikke Unifon forstått. De har i stedet innbilt seg at de har en avtale om mobiltelefoner og internett med Decorita, altså et firma som ikke eksisterer.

Og jeg tenker. Hvem er det som har funnet ut at det er lønnsomt å presse penger ut av eldre mennesker som en gang i tiden har hatt et firma? Dette skulle jeg likt å vite.

Jeg valgte å bruke vår abonnementsavtale med advokatfirmaet Help til å få slutt på presset, men vi varslet først Unifon per epost om at det var det vi ville gjøre, og fortalte at vi ville sende saken videre til Help innen tre dager.

Da kom telefonen fra en hyggelig damestemme som fortalte at de hadde besluttet å kansellere «avtalen» som aldri har vært noen avtale.

Jeg ba om å få denne beslutningen skriftlig, og den kom raskt.

De ville nok slippe å jobbe mot et advokatfirma.

Og takk til dem som laget facebook-siden «Vi som er svindlet av Unifon».

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s