Faddere i SOS barnebyer.

søndag 30. april 2023

Her forleden

fikk vi et nytt brev fra SOS barnebyen som vi støtter i San Jeronimo i Guatemala. San Jeronimo ligger på tusen meters høyde et stykke nord for hovedstaden La Ciudad de Guatemala eller Guatemala By der vi bodde noen dager under vårt besøk i landet i 2004.

I 2004

var vi alle fire tre uker i Guatemala. Sofia, Isabelle, Inger Johanne og jeg. Har du lyst til å lese litt om våre opplevelser i disse tre ukene finner du noe på https://vestfoldingen.com der du kan søke på Guatemala. På https://youtube.com finner du også mye informasjon som kan være nyttig før du reiser. Når du har lyst til å oppleve dette fantastiske landet. Vi snakker ofte om at vi skulle tatt en ny tur, men foreløpig har det blitt med praten.

Men San Jeronimo

besøkte vi aldri. Det ville vi kanskje gjort i dag. Besøk San Jeronimo i 2023: Det beste innen San Jeronimo, Guatemala turisme – Tripadvisor.

Engasjementet

vårt som faddere i SOS barnebyer startet på 1980-tallet da Sofia kom hjem, tre og et halvt år gammel, lille julaften i 1985. Vi følte at vi ville gi noe tilbake til landet som ga oss Sofia, og startet med å støtte enkelte unger som vi ble tildelt av organisasjonen, men etter hvert har vi gått over til å støtte en hel barneby, noe som passer oss bedre i dag.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s