Tannimplantater, rengjøring og Sol Angelica.

torsdag 30. mars 2023

Tannimplantatene ble endelig innborret i dag. Kirurgen fikk plass til to stykker etter at han fikk lagt inn ekstra syntetisk materiale i kjevebeinet i fjor. I august åpner han det hele på nytt og skrur inn forlengerne som tennene skal festes til, og dermed har jeg nesten hele tanngarden på plass før høsten er over og ny vinter kommer.

Men dette er ikke implantatene. Bare en erstatning mens jeg venter.

Og i går fikk vi besøk av to renholdere som gjorde en praktfull jobb med leiligheten vår. Vi plasserte oss selv på det lille gjesterommet og overlot ansvaret til to unge damer fra Freja Miljø AS. Det har etter hvert blitt litt for slitsomt å ta dette selv. Synes vi.

Etter.

Tirsdag hentet vi Sol Angelica i barnehagen og tok turen til Bugårdsparkens lekeplass som er i ferd med å ta skikkelig form. Denne blir bra.

Sol Angelica og bestemor.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s