Nå har vi vært hjemme i seks dager,

lørdag 25. mars 2023


Nå har vi vært hjemme i seks dager,

men ennå ikke fått pakket oss ordentlig ut. Dog har vi hatt Sol Angelica her i to dager, jeg har vært hos tannlegen i Oslo og begge har vi hatt full legeundersøkelse på Helseparken. Så noe har blitt unnagjort. Så nå venter jeg bare på innsetting av tann på stift og innboring av implantater, og begge venter på resultater av legeundersøkelsene.

Klimaendring er ikke så enkelt. Inger Johanne har blitt forkjølet, og jeg har fått skikkelig problemer med å puste. Det er vel som legen sa: «Du skulle ikke vært her oppe i nord. Dette været er egentlig ikke spesielt gunstig for deg», mente han.

Men så er det dette med familie og venner da. Og spesielt vårt barnebarn. Og alle bor i Norge, så da må vi bare akseptere det klimaet som vi har her hjemme.


Alle søker seg sørover,

leser jeg i avisene. Da bortsett fra de som søker seg til Sveits for å beskytte pengene sine.

Men tilbake til de som søker seg sørover til steder der det er varmere enn her hjemme i Norge. Da trenger de gyldig pass eller ID-kort. Og det er det visst mange som mangler. Dette så jeg på nyhetene på tv, og dermed står de i kø for å få ordnet dette i tide før påsken eller sommeren. Og der er det kø.

Det er ikke lenge siden passkontorene fortalte at de hadde god plass til dem som trengte å fornye passene sine, men akkurat da trengte vel ikke noen pass. Det er sånt vi oppdager noen dager før vi skal reise. Det er da vi sjekker sånt.

Så tenker jeg at de fleste har kalender på mobiltelefonene sine. Sånn kalender som sender varsling. Der burde alle legge inn dato for når vi må ha nytt pass. Men det er jo ikke sånt vi bruker mobiltelefonen vår til. Den bruker vi til Tik Tok og sånt, leser vi.


Her følger bilder fra karnevalsopptoget i Playa del Inglés de Maspalomas:

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s