Jeg kan ikke få fullrost airbnb.

onsdag 22. februar 2023


I går trosset vi calima’en

i et par timers tid og brukte grillen for første gang. Selve grillen står i bakgården, skjermet for vær og vind, og det var også vi.

Grillkullet hadde vi kjøpt på Lidl. Knallfin kvalitet. Kyllingen hadde vi kjøpt på Carrefour i Vecindario. Også veldig god kvalitet. Til sammen ble det jo dobbeltgod kvalitet.


Jeg kan ikke få fullrost airbnb

som formidler av leiligheter. Jeg tror jeg har nevnt det tidligere, men jeg kan godt gjøre det igjen.

Vi har hatt noen problemer med eieren av bungalowen. Først var det sofaen som er vond å sitte i, deretter var det avrenningen fra dusj og servant på badet og nå til slutt oppvaskmaskinen som sluttet å virke.

Eieren forsto ikke problemene eller ville ikke forstå dem og forsøkte å prate alt bort. Vi forsøkte oss med både spansk og engelsk, men det nådde ikke fram.

Men så husket jeg at airbnb har et servicesystem, så jeg henvendte meg til dem og fikk raskt svar, og da skjedde alt ganske så raskt. Avrenningen er ordnet, og i dag kommer det en ny oppvaskmaskin.

Hurra for airbnb.

Fotografert av Inger Johanne

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s