Hvor mange byer har jeg besøkt, mon tro?

mandag 6. februar 2023

«Hvor mange byer har jeg besøkt, mon tro?», sa Inger Johanne i går ved lunsjen. Hun satt og så på en liste der noen hadde ramset opp alle «sine byer», og vi ble pratende rundt dette temaet. Det er jo sånt vi driver med når vi bor her nede. Noe skal vi jo gjøre.

I 1966, da vi lå ved Point Fortin i Trinidad, fikk jeg anledning til å se litt mer av landet Trinidad, noe du kan lese litt om her. Dette skrev jeg for tretten år siden.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s