I går var det marked her i Parque Europa.

torsdag 2. februar 2023

Klokka er seks om morgenen.

Det surkler i lungene, så jeg måtte opp. Dessuten bråker jeg sånn når jeg hoster at det ødelegger for Inger Johannes morgensøvn.

Jeg er snart ferdig med den siste kortisonkuren uten at denne har hjulpet særlig mye, men sånn har det vært nesten hver gang legen har satt meg på denne.

Jeg fant ut at jeg helt har glemt acetylsalisyl-tablettene, disse brusetablettene som skal hjelpe lungene mine til å få tømt seg. Alt ifølge fastlegen.

I går var det marked

her i Parque Europa som har blitt en midlertidig markedsplass, mens de bygger om og rehabiliterer markedsplassen i San Fernando. Så da fikk de lokale myndighetene bruk for denne store åpne plassen som ikke har vært brukt til noe som helst etter oppryddingen for et par tre år siden.

Et morgenbilde med sol og ingen vind:

Så følger noen bilder fra markedet her i Parque Europa:

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s