Dårlig nattesøvn gir anledning til å lese.

mandag 5. desember 2022

Enda en natt med dårlig søvn. Klokka halv fire våknet jeg at det skrallet i lungene av puss som ikke ville ut. Hostingen sprengte på nytt på, og dermed holdt jeg det gående inntil det bare var å overgi seg og stå opp.

Når jeg sitter oppreist, er det bedre. Så i dag ringte jeg fastlegen for å få time til en skikkelig undersøkelse.

«Jeg kan ta en time fra den niende desember», sa jeg til legen, og fikk time torsdag den femtende, samme dag som vi skal få influensavaksinen.

Jeg har allerede fått svar fra astmalegen om at de skal forsøke å putte meg inn i en ledig time, hvis de får. Vi reiser nedover igjen åttende januar, og da er det er bare å håpe at jeg ender med medisiner som fungerer bedre.

Når jeg ikke får sove, men må sitte oppreist, kan jeg bruke tiden på andre ting, og etter anbefaling fra både Inger Johanne og Rolf, er jeg i gang med bøkene om De Syv Søstre av Lucinda Riley. De to første er jeg ferdig med og er i gang med den tredje som er avbildet nedenfor. Serien kan absolutt anbefales.

Her sør på Gran Canaria har vi hatt et par dager med ikke så solrikt vær, men vi står han vel over som de nordnorske fiskerne bruker å si.

Så da er det bare igjen og si at vi snart kommer til å dele det norske været med dere.

Hilsen Terje i https://vestfoldingen.com

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s