Paseo Gran Canaria og restauranten La Costa.

I går gikk vi en tur langs Paseo Gran Canaria til heisen som fører ned til butikkområdet ved Canary Lounge der vi bestilte bord for middag i kveld klokka syv. Og i stedet for å fortsette ned til Anexo II, satte vi oss ned ved et bord på La Costa som er en utendørs restaurant på samme nivå som Canary Lounge.

Bildene kan forstørres med inntil to klikk.

Paseo Gran Canaria.
Et bord på La Costa
Utsikten fra bordet. Derav navnet La Costa.
Livet på stranda er god underholdning.
Og skyene gir også grunn til fantasi.
Blomsterprakt langs paseoen.
På paseoen er det alltid liv.
Utenfor paseoens murer vokser det godt i lavagrunnen.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s