Playaen og «visita de Juana y Juan» (besøk av Juana og Juan).

torsdag 17. november 2022

I går følte vi for å slappe av på playaen, så vi tok strandstolene i hånda og gikk våre ti minutter ned trappene fra Tropical-senteret. To timer på playaen bruker å være nok. Også denne gangen. Svak lufting, grei høst-sol og tretti grader er helsebringende.

Vel oppe i leiligheten fikk vi telefon fra Juana som fortalte at de var i San Agustin og gjerne ville komme innom til «un taza de café», og vi sa hjertelig velkommen og gledet oss til å treffe dem begge igjen, Juana og Juan.

Og her er bilder fra dagen i går.

Bildet er tatt fra strandstolen.
Stranda med Tropical-senteret oppe og litt til venstre. Gul bygning.
Og her er vi.
Bildet et tatt av playaen fra paseoen ved Tropical-senteret.
Fra venstre Inger Johanne, Juana og Juan.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s