Astma, tenner og britenes nye statsminister

Jeg tror at jeg i dag

fant en av nøklene til astma-anfallene her nede. Vi valgte «playaen» i stedet for det praktfulle bassenget, og dermed opplevde jeg at lungene ble atskillig renere enn når vi oppholder oss i og ved leiligheten der vi har plener og mange grønne vekster. I morgen tar jeg vandreturen til Faro de Maspalomas, så får jeg testet ut denne teorien.

Tennene våre

er en vesentlig del av kroppen vår. Derfor må disse inn i det samme regelverk som annen helsebehandling. Mener jeg.

Mange utsetter den årlige sjekken av tennene sine, fordi de ikke har råd. Som resultat av denne manglende sjekken, kan tennene våre få store skader, noe som igjen går utover resten av helsa vår. Og dårlig økonomi for nasjonen.

Skylder millionbeløp i ubetalte tannlegeregninger – NRK Vestfold og Telemark – Lokale nyheter, TV og radio

Storbritannias nye statsminister

har forstått at det å stå utenfor EU ikke er den smarteste beslutningen britene har gjort, så nå kommer det vel snart en ny søknad til Brüssel.

Mange briter tror fortsatt at de hersker over alle hav, slik de gjorde i Lord Nelsons tid, men nå må de akseptere at de er et av mange land som betyr mye for Europa, men dette avhenger av at de kan samspille og ikke «rule» over andre land.

Dagsavisen mener: Storbritannia har fått ny statsminister. Det forandrer ikke på hovedproblemet – Dagsavisen

Bildet under er tatt av Gunvor Angelsen utenfor Sjømannskirken i Arguineguin.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s