Klokka er over tolv på natten norsk tid,

onsdag 26. oktober 2022.

og jeg er i gang igjen med å tømme lungene mine gjennom hosting. Akkurat som de tidligere nettene. Og akkurat som astmalegen sier. Og når det gjelder søvn, så får jeg ikke sove på grunn av hostingen eller så kjører rockekaféen hard musikk i alle fall til over klokka to om natten.

«Lukk alle vinduene», foreslo eieren da vi snakket om å leie til neste vinter. «De er ganske lydtette», mente han. Men vi har allerede snakket alvorlig om å bli hjemme, i alle fall til over Sol Angelicas fødselsdag.

Alle har sitt å slite med.

Og det er vel få som slipper unna noe.

De som er engasjert politisk bli trukket med i diskusjonene lokalt eller nasjonalt eller begge deler. Og de som jobber internasjonalt har jammen sitt å stri med de også med det aggressive Russland som er en fare for hele verden.

Vi her nede på øya i sør slipper nok mye unna det daglige.

I borettslaget vårt

har vi fått et stadig større problem med et informasjonsvegrende styre som nå har truet med å gå av. Eller true? For mange av oss er dette et sterkt ønske.

De har allergi mot å dele informasjon med oss beboere, og nå har problemet toppet seg skikkelig. Og det går mot ekstraordinær generalforsamling mens vi er her nede, og mange av oss beboere håper på et nytt sammensatt styre med en profesjonell styreleder.  

Hilsen Terje i https://vestfoldingen.com

Hva er vel som en velsmakende paella.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s