Trump, været og Røe Isaksen.

Mandag 8. juni 2020

Donald Trump har igjen vært aktiv.

Og George Floyd sitter der oppe i himmelen og er sikkert fornøyd med den amerikanske økonomien, mente den amerikanske presidenten her om dagen.  Jeg tror ikke han forstår hvordan han oppfattes. George Floyd er mannen som ble drept av amerikanske politifolk for noen dager siden.

Over hele verden har folk demonstrert, mens Helgheim fra Frp hyler i protest mot dem som protesterer. Han vil at alle skal i tvungen karantene, mens vår alles fungass Espen Nakstad mener at dette er helt unødvendig selv om han ikke satte pris på bildene han så av hvor nær deltagerne var hverandre.

Og vi ser fram

til en ny sommerperiode her i Sandefjord, hvis vi skal tro meteorologene, og det gjør vi vel. Gjør vi ikke? Akkurat nå regner det, men det bryr vi oss ingen ting om så lenge det er kortvarig.

Og Røe Isaksen har fortalt

at han vil gi seg som topp-politiker, selv om han av mange har blitt regnet som kronprins i sitt parti. Vi får vel etter hvert vite hva han skal gjøre fremover. Kanskje i First House som rådgiver for dem som ønsker seg noe fra politikerne. Hvem vet?

Ha en fin dag, der du er.

Hilsen vestfoldingen miniblogg.no/vestfoldingen.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s