Kina, uhjelp, pressefrihet og strandsonen (fredag 5.juni 2020)

Kina mottar u-hjelp fra Norge,

kanskje fordi de trenger disse pengene til å kjøpe norsk fisk? De blå kjefter på de rødgrønne på grunn av denne hjelpen, men nå når de selv sitter med makten, gjør de lite annet enn å redusere hjelpebeløpet noe. Kanskje de er redde for at kineserne ikke lenger vil kjøpe norsk fisk?

https://www.nettavisen.no/okonomi/den-rodgronne-regjeringen-pumpet-opp-uhjelpen-til-kina-til-en-milliard-kroner/3423977615.html?fbclid=IwAR1_AYUWliRpvK0AX5epyenSDO_sqwDSSW3aZwFgI2s6zfHag0bhjlSQAww

Pressefrihet er grunnleggende

i et demokrati, sier utenriksministeren vår. Alt mens Trumps USA skjeller ut og arresterer journalister. Ergo er da USA ikke lenger et demokrati, slik vi definerer det.

https://www.nrk.no/urix/er-trump-en-trussel-mot-usas-demokrati_-1.14903045

Regjeringen vil åpne

for mer bygging i strandsonen. Er det så fornuftig da? Folk elsker jo å vandre i strandsonen uten å bli stanset av privat eiendom.

Men jeg forstår jo at de som har mer penger enn de trenger, godt kan tenke seg å plassere disse i strandeiendommer. Eiendommer i strandområdene vil vel også være mer utsatt for vær og vind av ekstremsorten, så forsikringsselskapene bør kanskje være føre var med prissettingen sin.https://www.nrk.no/norge/regjeringen-vil-apne-for-mer-bygging-i-strandsonen-1.15041212?fbclid=IwAR05hl_RT7ZSwAs5PjeHJ5Ln4K0ZF7vpJoAk1E9cHDErwCnkZVJ4c_Ieu3A

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s