Nå er vi alle sosialdemokrater.

 

Søndag 3. mai 2020

 

Nå er vi alle sosialdemokrater,

var det en som sa her om dagen. Hva han mente med det, vet jeg ikke, men kanskje det har med at vi har spart mesteparten av de pengene vi har tjent på oljeutvinningen. Nå bruker vi veldig mye av de pengene, og fremover tror jeg at vi kommer til å bruke mye mer, blant annet for å stimulere til nye arbeidsplasser, og helst av den miljøvennlige sorten.

Partiet som går inn for mindre skatter og avgifter har heldigvis vært i utakt med tiden og ikke fått gjennomslag for sine ønsker. Nå trenger vi de pengene som dette partiet ville at vi skulle bruke med en gang. Og bedriftene får nå penger for å beskytte sine bedrifter, mye penger. Man kan ikke være mot skatter og avgifter og samtidig gladelig ta imot penger, slik som nå.

 

I dag gikk vi fra nord til sør på Mokollen.

Fra der den blå benken står og til det høyeste utsiktspunktet, der det er mange valgfrie stier, både lette og litt mer vanskelige. Da vi gikk ned igjen, var vi begge enige om at det er hyggeligere å gå slike stier i stedet for på asfalterte veier, og det er lett å stanse når vi møter noen og få en hyggelig prat.

2020 05 03 - tur på Mokollen

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s