Leter du etter negative ting . . .

Søndag 6. oktober 2019

Enda en varm og solrik dag her sør på Gran Canaria.

Her hvor kulturer og nasjoner går om hverandre uten at noen reagerer noe særlig.

Men hjemme i Norge ser det ut til at de verste karikerte artiklene kommer fra document.no og resett.no. At slike medier som har sett sin oppgave i å lete etter negative saker rundt innvandrere, skal få tilskudd fra det offentlige, er egentlig ganske så merkelig, men det er vel i Frps interesse, og de sitter jo i regjering, så da så.

2019 10 06 - bilder fra Gran Canaria 3

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s