Vis respekt for individet.

Torsdag 3. oktober 2019

Det er trist å lese alle de negative kommentarene som er rettet mot Greta Thunberg og hennes engasjement. Ikke de saklige som går på om hun har rett eller ei, for der kan vi alle være enige eller uenige, men de som rettes mot hennes person.

Hadde det bare vært så at det kun var fra de såkalte nettrollene, så kunne vi kanskje tolerert dem med at «de vet ikke bedre», men mange av dem kommer fra vanlige mennesker som jeg respekterer, og det skremmer meg.

Samtidig er det jo så at alle bør kunne si sin mening akkurat som Voltaire sa: «Jeg er dypt uenig i det du sier, men jeg vil til min død forsvare din rett til å si det».

Jeg synes Voltaire burde ha lagt til noe som handler om respekt for individet.

2019 10 03 - de unges miljøprotest

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s