Noen ord fra Gran Canaria.

Mandag 30. september 2019

Fredag for en uke siden kom vi hit ned til øya Gran Canaria igjen. Jeg var nettopp ferdig med antibiotikakur da vi reiste. Lungebetennelsen som kom som vanlig etter høstens forkjølelse. Nå, etter at vi har vært her nede i ei uke, føler jeg meg nesten helt bra.

Og Inger Johanne har sine ledd, og vår felles lege sier at han ville gjerne skulle hatt lyst til å gi oss reisen på «blå resept». Dere har ikke noe her i Norge å gjøre når høsten slår til, mener han.

Mange spør oss om hva vi gjør her nede, mens vi bare svarer at dagene går forskjellige sysler, akkurat som hjemme.

Fredag var vi for eksempel i Las Palmas. Inger Johanne var på kurs i naturfarging av tekstiler, mens jeg vandret rundt langs playaen med Dan Browns bok «Opprinnelse».

Dagen før gikk vi langs sanddynene Las Dunas til fyret i Meloneras, og dagen før var vi i San Fernando for å handle mat og i dag gjorde jeg den samme vandringen til fyret ved Meloneras.

2019 09 30 - langs Playa Las Dunas

Langs Playa Las Dunas

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Noen ord fra Gran Canaria.

  1. Rolf Jemtland sier:

    Så bra at formen har blitt bedre Terje. Rart at ikke GranCanaria-vitaminene kan fås på blå resept!?! Gleder meg til å se dere og gleder meg til å innta litt av GranCanariavitaminen for egen del.
    Rolf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s