Tenker dagens beslutningstakere lite på sitt fremtidige ansvar?

Torsdag 19. september 2019

Norge setter opp renten igjen, fordi det går så bra med norsk økonomi, mens resten av verden senker renten fordi de ikke går så bra internasjonalt.

Men her hjemme gir vi blaffen i internasjonal økonomi, akkurat som i de arabiske landene, fordi vi pumper opp olje som aldri før og dytter disse pengene inn i økonomien vår, men en dag får vi nok ikke lov til å være med på å ødelegge kloden vår, slik vi gjør i dag.

Ringvirkningene av oljeproduksjonen er enorm for det lille landet vårt, slik regjeringen har vist til. Grøss og gru den dagen oljetilskuddet er slutt, men dette gjelder ikke for de som bestemmer i dag. De er nok borte når dette skjer.

Hvilket ansvar har da dagens bestemmende for det som skjer i fremtiden? Jeg tror ikke de tenker på sitt fremtidige rennommé.

2019 09 19 - renteøkning

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s