Hets fra nettrollene.

 

Torsdag 12. september 2019

 

Om igjen

leser jeg at Lan Marie Berg er offer for direkte skitten og stygg hets fra de såkalte nettrollene.

 

Vi har etter hvert

blitt vant til å lese kommentarer fra såkalte nettroll og tenker vel at dette er mennesker som føler at verden går imot dem, og at dette er en grei måte å reagere på, så får de fred fra de stygge tankene som de har i hodet sitt.

https://finansavisen.no/nyheter/politikk/2019/09/12/6956088/lan-marie-berg-utsatt-for-grov-netthets-og-trusler

 

I dag er det Finansavisen

som tar opp denne hetsen mot et enkelt menneske og takk for det, for noen må si fra at dette ikke er greit. Jeg tror vel ikke at det gjør noe fra eller til for nettrollene, men jeg tror at dette kan hjelpe både Lan Marie Berg og andre som har lyst til å si noe i offentligheten.

2019 09 12 - nettroll

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s