Etter kommunevalget eller var det riksvalg?

Mandag 9. september 2019

Endelig er valgkampen over. Nå har jeg hørt på de fleste partilederne og forstår at det er nå kampen begynner for mange, kampen om stortinget.

Det store for mange av oss, er at miljøet blir stadig viktigere for stadig flere. Vi vet jo alle at vi er på gal kurs, men det er vanskelig å snu siden det koster oss et eller annet som vi ikke har lyst til å miste.

Jeg er sosialdemokrat og stemmer tradisjonelt på Arbeiderpartiet, men er glad for fremgangen til MDG og Senterpartiet, partier som jeg føler med.

Jeg ble spurt for en tid siden om hva jeg mener om dem som stemmer Frp, og jeg ba om å få slippe å si noe om mennesker som jeg ikke kjenner. Jeg svarte allikevel at jeg skulle ønske at vi måtte begrunne hvorfor vi stemmer som vi gjør. Jeg stemmer på …… partiet, fordi …… Da hadde vi kanskje lært noe om hvilken profil partiene hadde hos sine velgere.

Nå er det jo slik at dette valget dreier seg om kommunevalg og fylkesvalg, noe vi får liten føling med når vi følger tv-kanalenes sendinger. Hva skjer med de politiske partiene i Sandefjord, hva er det de vil. Jeg har fått med meg at Frp vil ha Strømstadfergene inne i byen og at Venstre vil at Carlsenkvartalet skal være et område for folk flest, men lite annet. Dette er for dårlig.

2019 09 10 - valget er over

Bildet er lånt fra Markedsføring / Publisert 05.09.2019

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s