Det er fare på ferde når guden Mammon alene får bestemme.

 

Torsdag 22. august 2019

 

Verdens lunger brenner.

Regnskogene brenner i Amazonas. De er vår klodes lunger. Landet som styrer og bestemmer over disse lungene, har fått ny sjef. Bolsonaro er navnet hans. En farlig mann for kloden vår.

Når kong Mammon får lov til å bestemme, blir det lite plass til andre hensyn.

https://www.aftenposten.no/verden/i/JoRBe8/Brasiliansk-storby-morklagt-av-royk-fra-Amazonas-brann

 

Når kong Mammon får lov til å bestemme,

blir det lite plass til andre hensyn. Sånn føler nok norske politikere det også, nå i disse dager. Glemt er skolemat, helse og andre viktige temaer. Nå dreier alt seg om hvor mye vi skal betale for å bruke veiene våre, selv om Transportøkonomisk Institutt har vært på banen for å fortelle at vi aldri har brukt så lite penger på å bruke privatbilene våre.

Men det er vel biltrafikken inn i byene som partiene strides mest om. De fleste av oss er noen ganger bilister og andre ganger gående, men de vi bør ta mest hensyn til, er vel de som bor i byene og de som jobber i byene. Det er dem som puster inn lufta som blir direkte farlig når bilene overtar byene.

https://www.dn.no/politikk/-det-er-ikke-sann-at-folk-loper-til-bilene-sine-bare-fordi-bompengene-blir-senket-med-to-kroner/2-1-656185

2019 08 22 - regnskogen brenner

Jordens lunger brenner

2019 08 22 - biltrafikk

Biler i byer.

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s