«Det brenner i Sandefjord».

Tirsdag 30. juli 2019

«Det brenner på Bogerud», sørøst i Oslo, og justisministeren foreslår det en politistat ville gjort. Kraftige virkemidler.

Det gjør de i Russland med dårlige resultater, og nå foreslår riksadvokaten der at virkemidlene bør gjøres kraftigere. Det samme vil ordføreren i Sandefjord gjøre. Og hva så? Hva hvis det hele eskalerer?

Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Sandefjord foreslår å sette inn positive virkemidler i de områdene som har de største problemene. Gi dem tilbud som de ikke kan si nei til. Det fungerer for foreldre, så hvorfor ikke for kommunen. Den er jo en slags forelder for innbyggerne?

https://www.sb.no/nyheter/sandefjord-kommune/thor-dahls-gate/ta-ondet-ved-roten-bjorn-ole-ikke-gjor-paradegata-til-en-fasadegate/s/5-73-964066

2019 07 30 - ordføreren og ordførerkandidaten

Ordføreren og ordførerkandidaten

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s