Fy for noe snusk.

Fredag 5. juli 2019

I mange år har noen ansatte i Tjøme kommune vært aktive i å hjelpe formuende mennesker til å skaffe seg byggetillatelser uten å følge lover og regler, og nå har tiden for opprydning kommet.

For en stund siden leste jeg i et intervju med korrupsjonsjegeren Eva Joly der hun snakket om korrupsjon innen offentlig forvaltning.

«Fy», tenkte jeg da. Dette må være i utlandet et sted og sikkert i Afrika, men det hun snakket om var korrupsjon innen offentlig forvaltning i Norge.  – «Det er mye mer korrupsjon i Norge enn de fleste tror», fortalte hun.

Og nå leser jeg i Aftenpostens A-magasin om opprydningen i Tjøme kommune, og i henhold til nevnte intervju med Eva Joly kan det være snusk også andre steder.

https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/WbakmG/Kampen-om-strandsonen

https://www.skup.no/sites/default/files/2019-04/metoderapport-tjome-saken.pdf

2019 07 05 - privatisering i strandsonen

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s