Er eiendomsmeglere objektive?

Onsdag 3. juli 2019

Jeg sitter og hører på en som representerer eiendomsmeglerne her i landet. Når intervjueren spør om ikke det er lavere takt i omsetningen av boliger nå på sommeren, svarer hun at det absolutt ikke stemmer og argumenterer ivrig for hvorfor det er slik hun sier.

Nå vet de fleste at våren og sommeren er det lav omsetningstakt av boliger, nettopp fordi folk er opptatt av helt andre ting enn å kjøpe ny bolig. Helt naturlig, men damen fra meglerbransjen kan ikke være enig i dette, fordi da vil kjøperne og selgerne sette seg på gjerdet og vente til høsten.

Det jeg reagerer på, er at hun presenteres som objektiv i forhold til boligmarkedet. Der burde TV2 Nyhetskanalen heller velge noen som er nøytrale, noe eiendomsmeglerbransjen absolutt ikke er. De fleste fra den bransjen jobber på provisjon og er helt avhengig av at vi kjøper og selger, selv om det er sommer.

https://www.nettavisen.no/bolig/–vanlig-at-meglere-lyver-og-svindler/3484344.html

2019 07 03 - eiendomsmeglere lyver

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s