Skruer er fine greier

Onsdag 29. mai 2019

og holder seg blanke i årevis. Inne i kroppen.

I går ble håndleddet mitt operert,

og om fjorten dager kan stingene fjernes. Skruen som var i ferd med å skru seg ut ble fjernet. Problemet, sa legen, var at ei sene hadde lagt seg rundt skruen og lå og ble fliset opp av skruegjengene. Og nå er det bare å se framover til at stingene skal fjernes om et par uker.

Takk til et fint sykehus med flinke medarbeidere i Larvik sykehus.

#LarvikSykehus

2019 05 29 - Skrue fra håndleddet mitt

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s