Bommene skal rives, roper finansministeren.

Lørdag 4. mai 2019

Frp er i gang igjen. Bommene skal ned. Rives ned, sier de. Demonteres er vel en mer riktig beskrivelse av det de sier de skal gjøre, men «rive ned» høres mye sintere ut, akkurat slik de ønsker å stå fram.

I praksis sitter de i regjering og må følge Frp-finansministerens ordre: «Vi må ha inn mer penger», sier hun, så innkreving av de samme pengene må til. Ikke fra de demonterte bommene, men Frps finansminister finner nok andre løsninger, for de budsjetterte pengene må inn, slik at hun kan gi skattelettelser til dem som har mest fra før. Slik er det jo bare.

Dessuten er de omtalte bommene ingen bommer. Det er rigger bygget over veien med apparater som registrerer oss når vi passerer. Disse sender signaler direkte til datamaskiner som forteller hvem som har passert. Dermed er Frps riving egentlig å slå av det apparatet som registreres oss. Dermed får finansministeren to hundre millioner mindre inn i statskassen, to hundre millioner som må hentes fra noen andre. Kanskje gjennom goder de fjerner fra dem som virkelig trenger dem. Syke, uføre og andre trengende.

Jeg forstår ikke at dette partiet tør å kalle seg «partiet for alle».

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s