Her hos oss i Mo Terrasse 18 øker trivselen stadig (onsdag, 21. desember 2016)

Det meste har kommet på plass, både nye kroker på kjøkkenet og tannglass på badet. Fortsatt venter noen kroker på soverommene på å bli kjøpt og montert, men de kommer på plass før jentene kommer ned fra Oslo, og i dag monterte jeg frostvakt i en av bodene der vi også har et ekstra kjøleskap,

2016-12-21-frostvakt

FROSTVAKTA

så nå skal temperaturen der ute ikke falle under fem grader. Til neste år, sier Inger Johanne, da blir det avslapning for full maskin. Vi gleder oss begge to.

Utenfor der vi bor, skjer det mye. Regjeringen bytter ut statsråder, og vi ser at Frp viser tenner ved å velge inn sine to kanskje mest omdiskuterte medlemmer. Per-Willy Amundsen som tidligere har vært aktiv på www.twitter.com med meninger som ikke er så lett å svelge for svært mange. Terje Søviknes har blitt kritisert for i 2001 å skjenke og forgripe seg mot en sekstenåring og ble skjøvet ut av rikspolitikken, men fant sin plass i lokalpolitikken som ordfører. Nå blir de begge to statsråder ved Kongens Bord, mens lederne for Krf og Venstre mener sitt om dette.

I Tyskland har vi fått et nytt terroranslag ved bruk av en trailer, akkurat som det som skjedde i Nice i Frankrike i sommer, og i Tyrkia skjøt en politimann ned den russiske ambassadøren. Mange vil sikkert bruke dette som grunn for at Europa ikke må ta inn flere flyktninger fra Afrika og Midtøsten. Jeg husker at det for flere år siden ble uttalt at ingen klarer å stanse terrorisme ved å stenge grensene for asylsøkere, men mange vil nok bruke disse argumentene i egen interesse.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s