Nytt departement for Toleranse og Likeverd (lørdag, 17. desember 2016)

Jo mer jeg leser av det innvandrings- og integreringsministeren og hennes støttespillere blant oss alle lirer ut av seg, dess mer blir jeg overbevist om at det er feil menneske som styrer departementet og kanskje departementet har et feil navn.2016-12-17-toleranse-og-likeverd

Integrering er ikke lett. Hvordan skal de nye innvandrerne integreres? Skal de bli lik oss? Eller hvem av oss skal de bli lik? Vi som har vært nordmenn i flere generasjoner er absolutt ikke lik hverandre.

Er det i det hele tatt viktig at de blir lik noen av oss? Det viktigste bør vel være at de raskest mulig får det til å fungere for seg selv her i landet?

Da bør vi alle lære å tolerere hverandres særegenheter og akseptere at vi er likeverdige. Kanskje departementet da bør endre navnet til noe som har med dette å gjøre, for eksempel Departementet for Toleranse og Likeverd?

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s