Garasjen er nesten tom (tirsdag, 30. august 2016)

Her i Hekkeløpveien

ser vi antydningen til begynnelsen på slutten på noen av pre-jobbene før vi kan begynne å tenke på flytting. Garasjen er nesten tom, og i kjelleren begynner det å minke på det Inger Johanne har holdt på med.DSC08704

Vi har solgt

ting og tang for seksten tusen kroner, bidratt med fire varebillass til Mosserød og Sande Musikkorps loppemarked og selger nå eksponeringsutstyret og bordene for å gjøre garasjen på nytt klar til å være garasje for biler, slik den er ment å skulle være.

Nå er vi snart i september,

og markedet for hus som vårt, begynner så vidt å våkne, mens planter og vekster går motsatt vei og er på vei til å dø. Amplene våre har blitt glisne, og hver blomsterstengel har mistet mange av bladene sine mens resten har forandret farge fra grønne og frodige til pistrete og brunaktige, og på de samme stenglene forsøker enkelte blomsterkroner å vise at de fremdeles er til.

I avisene leser jeg

at politikerne også har kommet i gang, både i USA og her hjemme. Hvem som vinner, er det fortsatt vanskelig å se. I Klassekampen leser jeg at valgkampledelsen til Høyre er i USA for å lære valgkamp på amerikansk måte. Selvfølgelig for republikanerne, sier den utsendte. Jeg bryr meg ikke om hvilken presidentkandidat som vinner, bare han kommer fra republikansk side, det er jo dem vi i norske Høyre har som samarbeid med.

Våre hjemlige partier

er opptatt med sine ting. De borgerlig forsøker å finne fram til et felles budsjettforslag, noe som kanskje blir svært vanskelig siden Venstre vil ha avgift på drivstoff, mens Frp vil bruke mer av oljepengene. Høyre vil ha moderasjon, sier de, men allikevel lavere skatter til dem som har mest fra før.

Akkurat nå

tenker jeg mest på at jeg er glad for at sola er tilbake, her jeg sitter på terrassen og nyter varmen.

Ha en fin kveld, dere også.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s