Markedet i Hekkeløpveien 16 (lørdag, 20. august 2016)

Garasjesalget fortsetter i Hekkeløpveien,

og det går greit, men jeg må innrømme at det begynner å bli litt slitsomt. Det meste skal utDSC08547 fra garasjen hver dag. Først legger jeg ut tre presenninger slik at det vi legger ut av ting og tang, ikke blir skittent. Deretter løfter jeg ut det som skal ut, slik at det som blir liggende igjen i garasjen, er mulig å komme fram til. I tillegg skal mange ned i kjelleren til Inger Johannes tekstiler og sytilbehør, og for henne blir nok hver kunde mer jobb siden mange av dem trenger litt veiledning. Dessuten skal jo alt fram slik at det er lett å se mulighetene med hvert enkelt produkt.

Men i dag har vi fri.

Meteorologene både på www.yr.no og www.storm.no varslet regn utpå dagen, og da nytter det ikke å ha ting som ikke tåler fuktighet, liggende ute i gården. Da valgte vi i stedet å bruke dagen til å forberede visningen onsdag klokken fem ettermiddag. Støvsuging, tørrmopping, våtmopping og støvtørking. Alt slikt må til når huset skal vises fram på en ordentlig måte. Vinduene gjorde vi rene for et par uker siden, så vi får håpe at det vi gjorde da, holder fram til onsdagen.

Nå er klokka nesten fire,

og jeg tar meg en liten pause etter å ha klargjort først hovedetasjen og deretter hele kjelleren med arbeidsrom, bod, vaskerom og matbod. Bare badene står igjen. Pusten går endelig greit etter at en snill apotekarbeider lot meg få en inhalator uten at jeg hadde en gyldig resept. Den jeg hadde, var gått ut på dato, og legen er bortreist på ferie. En annen medarbeider på legesenteret mente at hun kunne ordne med resepten, og gjorde det, mente hun, men den kom aldri frem til min konto.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s