Noe kan vi gjøre selv (onsdag, 4. mai 2016)

Helikopterulykken fredag preger nyhetene.

Sikkerheten diskuteres. For oss som ikke har peiling, har helikoptrene av merke Super DSC08020Puma blitt nærmest som et skjellsord, og vi tenker på de pårørende til dem som omkom og de pårørende til dem som har Nordsjøen som arbeidsplass, men snart blir vi igjen mer opptatt av andre og stadig skiftende nyhetsoverskrifter.

«Den åpne munnen» i den amerikanske valgkampen

fortsetter sin fantastiske framgang blant republikanerne. Mange undres over hva amerikanerne tenker, men om så galt skulle skje, at denne mannen vinner «Det Hvite Hus», så kan han ikke styre USA alene, så vi får håpe på at administrasjonen hans får til å styre ham.

Her i huset

er vi opptatt av innredningen i den nyinnkjøpte leiligheten, og i går var vi i et nytt møte med Norema kjøkken og baderomsinnredning. Det er mye som skal henge sammen.

Men huset vårt skal først selges.

Nå er det slik at vi ikke skal flytte inn før i november, så vi har relativt god tid. Men noe kan vi gjøre selv. Vi har fått en plakat av plastlaminat som vi har satt opp på husveggen, synlig for dem som kjører forbi. Det står med stor skrift, sort mot hvit bakgrunn «KOMMER FOR SALG». Plakaten er brukt før med stort hell. De som brukte den, fant sin kunde før megleren kom inn i bildet. Dermed slapp de mye av fotograferings- og markedsføringsutgiftene.

De to første visningene gjorde vi dagen etter. Dette blir spennende. I dag underskrev vi avtale med Eiendomsmegler 1. Vi har snakket med flere meglere, men mange virker for unge og for raske, så vi valgte en eldre megler med erfaring.

Noe annet vi må ordne,

er å kvitte oss med alt vi har samlet i de førti årene vi har eid huset. Bilene har vi flyttet ut av den doble garasjen, og den frie plassen blir brukt til alt løsøre som vi håper noen vi overta, slik at vi slipper å frakte de til søppelplassen.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s