Passasjerfergen «Stena Jutlandica» kolliderte (19. juli 2015)

2015 07 19

Passasjerfergen «Stena Jutlandica» kolliderte med en tankbåt ved 2015 07 30 - Stena Jutlandicainnseilingen til Gøteborg natt til søndag 19.7-

Bildene på TV2 Nyhetskanalen viste bilder av en båt med hull i siden rett inn i rommet innenfor, heldigvis over vannlinjen. Hva hadde skjedd hvis dette hullet hadde vært under vannlinjen? Jeg har lest at mange land nå forlanger dobbelt skrog på tankskip for å unngå oljeutslipp. Dette er et passasjerskip der mange mennesker ligger og sover. På slike skip burde det vel også være doble skrog? Eller er jeg helt på viddene?

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s