Det brenner rundt Aten (18. juli 2015)

2015 07 18

Det brenner rundt Aten.

2015 07 18 - Aten brennerI flere år importerte vi varer fra Aten, Pireus og Tessaloniki. Gjennom besøkene hos våre forretningsforbindelser begynte vi å lære landet og øyene å kjenne. De grekerne vi kjente og traff på underveis, likte å snakke om landet sitt og livene sine. Gjennom dem hørte vi om at politikerne la store hindringer for utbygging av områdene rundt Aten der det var skog og andre vekster, men der det ikke var skog, var det å få tillatelse til utbygging mye lettere. Derfor mente mange grekere, i hvert fall den gangen, at brannene rundt Aten ble påsatt for at det skal bli lettere å få denne tillatelsen.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s