LARS KEPLER (4. mai 2015)

Lars Kepler Alexander Ahndoril og Alexandra Coelho AhndorilEn kveld for noen måneder siden satt jeg og så på et Skavlan-program. To av gjestene var Lars Kepler Sandmannenet svensk ektepar. Hyggelige mennesker med uvanlig etternavn. Alexandra og Alexander Ahndoril ble de presentert som. De fortalte at de skrev bøker sammen etter å ha skrevet hver for seg i flere år. De brukte pseudonym, fortalte de. Lars Kepler var pseudonymet.

Dagen etter lånte jeg den første boken på biblioteket, og dermed var jeg bitt av Kepler-basillen. De skriver i nåtid som om alt foregår her og nå på en teaterscene. Jeg ble drevet fra kapitel til kapitel uten å få lagt boken fra meg, og dermed var jeg bitt av Kepler-basillen, og nå er jeg i gang med bok Lars Kepler PaganinikontraktenLars Kepler IldvitnetLars Kepler Hypnotisørennummer fem som er den siste hittil.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s