Tre bildealbum fra 1973, 1985 og 1987.

Noen hyggelige bildealbum:

Inger Johanne og jeg giftet oss høsten 1972, og i juli 1973 kom hun på besøk mens vi lå i tørrdokk på Lisnave-verftet på den andre siden av elven Tejo. For å komme til byen måtte vi over broen Ponte Salazar som nå heter «Ponte 25 de Abril» eller 25-april-broen for å minne oss om Nellikrevolusjonen i 1974.  Her er noen bilder fra besøket hennes:

Katter får unger, men det er vel litt uvanlig at en katt vil ha selskap når den føder. Kosen var slik. Den fant seg i alt og følte ansvar for både mennesker og kattunger. Her er noen minner fra den gangen:

I juli 1987 kjørte vi til Gartow am See der vi leide ei campinghytte. Som naboer fikk vi blant annet Turid Liverød og hennes sønn Are som vi kjente fra Sandefjord. Her er noen minner fra den gangen:

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Bilder, Familie, Ferietur, Kjærlighetshistorie, Livshistorie, Minner, Mitt liv, Opplevelser, Sjømannsliv og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s