Billedkavalkade fra våre to siste dager i Riga i Latvia (18. og 19. mai 2012)

Vår nest siste dag i Riga i Latvia. Regnet har gitt seg og det blir stadig varmere. Om igjen nyter vi en dagstur langs kanalen og gjennom de grønne parkene. Vi passerer frihetsstatuen og går over broen med hengelåser der forelskede lover hverandre troskap. Vi krysser elven Daugava for å se hva som er på den andre siden og for å besøke et mindre varehus der Rimi dominerer og avslutter dagen i Domen med en fantastisk orgelkonsert fra verdens fjerde største orgel med over seks tusen piper. I nærheten spiser vi et nydelig treretters måltid før vi trekker oss tilbake til hotellet (18.mai 2012).

Den siste dagen og vår avreisedag kommer solen og varmen. Inger Johanne kjøper frakken sin på det utendørsmarkedet bak varehuset Stockmann og vi avslutter Rigabesøket med en deilig utendørs lunsj i et stille område i den nyere bydelen (19.mai 2012).

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Bilder, Dagstur, Reisebrev, Riga i Latvia, Video og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s