Vi skal dyrke mangfoldet.

”Vi skal dyrke mangfoldet”, sa statsministeren.

Ulikheter mellom mennesker er kilden til mangfold. (lånt fra http://www.ledernytt.no/mangfold-er-loennsomt.4658743-112529.html)

Når jeg tenker etter, treffer dette utsagnet også meg, selv om jeg liker svært dårlig å innrømme det. Ofte er jeg uenig i mange ekstreme uttalelser, men disse er en del av mangfoldet.

”Vi skal dyrke mangfoldet”, sa statsministeren.

En annen uttalelse jeg har lest, er fra en som uttalte seg om hva som skal til for å unngå at noen graver seg ned og utvikler destruktive tanker, tanker som kan resultere i undergravende virksomhet som vi ikke oppdager før det er for sent. De må få love til å uttale seg og bli hørt.

”Vi skal dyrke mangfoldet”, sa statsministeren.

Det må bety at uttalelser som vi anser som samfunnsskadelige, må få slippe til. Den beste måten å kvitte seg med sin sinte følelse, er å fortelle at vi er sinte. Det må alle få lov til. Jeg liker det ikke, men innser at statsministeren har rett.

”Vi skal dyrke mangfoldet”, sa statsministeren.

Jeg er oppdratt til å mene mye om mangt. Betyr det at alle andre må være enige med meg?  Uansett, så krever jeg at jeg blir hørt. Andre må også kreve å bli hørt. Dette er blant deres rettigheter.

”Vi skal dyrke mangfoldet”, sa statsministeren, og jeg støtter ham.

Du er kanskje lagt inn som abonnent til denne siden. Hvis du ønsker at jeg skal fjerne deg fra abonnentlisten, legger du bare inn ordene ”Vennligst fjern meg” i kommentarfeltet under. Har du andre kommentarer, er jeg takknemlig for disse. Ellers setter jeg stor pris på både positive og negative kommentarer. Jeg ønsker deg en flott dag.

Hvis du ønsker å abonnere på denne bloggen, kan du legge inn ”jeg vil abonnere” og e-postadressen din i kommentarfeltet. Dermed får du beskjed hver gang jeg legger inn et nytt innlegg.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Tanker og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s