Ny personlig makspuls rekord

Ny personlig makspuls rekord

I dag satte jeg ny personlig rekord etter å ha fått pulsklokke av døtrene mine og moren min. Hva den personlige rekorden er?

–          ”En makspuls på 143 med en hvilepuls ned mot seksti. Jeg vet ikke om det er bra, men jeg er fortsatt ung, sekstitre år, så det får prøve seg. Morsomt er det i alle fall å løpe med pulsklokke”.

Jeg løper ute nærmere en time to ganger i uken eller rettere sagt går-jogger-løper med mine åttifem kilo fordelt på 173 centimeter, en reduksjon fra nittito kilo for ett år siden. I tillegg trener jeg i helsestudio tre ganger i uken.

Hvorfor?

Legen setter fingeren på min astma som har utviklet seg fra sterk pollenallergi i barne- og ungdomsårene.

–          ”Det er viktig å trene intervall når du er astmatiker, vet du”, sa min veileder på treningsstudioet, og da er det bare å gjøre som hun sier.

Jeg ønsker dere alle god trening mot et godt liv!

Har du lyst til å lese mer av denne bloggen min, kan du klikke på Vestfoldingen øverst på siden.

Har du lyst til å abonnere på bloggen, skriver du inn din e-postadresse i feltet under ”Subscribe by email” og deretter Subscribe under feltet.

Kommentarer er velkomne. Du finner en egen rubrikk for kommentarer under hvert innlegg, så bare skriv. Kanskje dette blir en bok? Med gjestekommentarer? Vi får se!

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Dagligliv, Tanker, Trening og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s