And på and på and

And på and på and.ender

Hvem har sett noe lignende? Selv om det er vår?

Sist torsdag, under en av mine joggeturer rundt Bugårdsdammen, så jeg noe jeg aldri har sett tidligere. To flørtende ender, nebb i nebb. Etter en stund la hun seg stille til rette, og han klatret oppå. Ingen av dem brydde seg om tilskuerne som besto av meg og en tredje and. Plutselig bestemte den tredje anda at den ville være med og klatret opp på and nummer to. Balanseringen var tydeligvis ikke helt enkel, så den som lå øverst ramlet av, men forsøkte igjen, gang på gang.

Jeg forsto de to nederste, men ikke den på toppen.

Det rareste var at de to som satte i gang leken, ikke brydde seg om det tredjemann holdt på med.

Til slutt ruslet de alle tre mot dammen for en liten svømmetur, mens jeg jogget videre.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Dagligliv og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til And på and på and

  1. Tilbaketråkk: Tweets that mention And på and på and | vestfoldingen -- Topsy.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s