Heather Morris, Auschwitz, Slovakia, Jahn Teigen (lørdag 22.juni 2024).

lørdag 22. juni 2024         

Heather Morris, Auschwitz, Slovakia, Jahn Teigen (lørdag 22.juni 2024).


Fjorten grader og regn klokka ni morgen.


Lite søvn i natt.

Mye tenking. Da er det godt å ta opp ei ny bok. Denne gangen den tredje boka av Heather Morris med tema fra Slovakia og konsentrasjonsleiren Auschwitz-Birkenau i Polen.

Auschwitz – Wikipedia


Så fikk vi i kveld

et nytt gjensyn med vår alles store Jahn Teigen, en fantastisk underholdningsartist som var med på så utrolig mye bra og noen nedturer, men som den optimisten han var, dukket han alltid opp igjen. Både som Spellemannsprisens hederspris og hos Hans Majestet Kong Harald. Vi minnes ham med gode tanker.



Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i dagen i dag og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar