Vinteridretten og her i huset (onsdag 3.januar 2023).

onsdag 3. januar 2024

Vinteridretten på TV

er ikke som før. I hvert fall ikke for meg. I dag har jentene hoppet i Innsbruck og nå i ettermiddag er det guttas tur. Jeg ser på noe av det, men det er som sagt ikke så morsomt som før, og sånn er visst tendensen i mange andre land enn i Norge. I hvert fall når det gjelder langrenn som også har kommet godt i gang med Tour-de-Ski, ikke på NRK, men TV3 klarer jobben ganske greit uten altfor mange reklameavbrudd. Så jeg ser jo litt, men får det liksom ikke ordentlig med meg. Kanskje det har å gjøre med alle vintrene som vi har tilbragt på Gran Canaria.

Her i huset

er det brødbakst som står på programmet, og da er det alltid noe som mangler. Også i dag, så det ble en spasertur opp til Extra på Mosserød med ryggsekken min. Men først måtte jeg måke en gang til for å få vekk snøen fram til matboden. Heldigvis snør det ikke i dag, men det vi måker vekk, kommer raskt tilbake igjen.

Jeg har forresten lært noe nytt. Nå jeg smører toppen av brødene med egg, må jeg ikke la denne blandingen renne ned i formene mellom brødene og formene. Da limer brødene seg fast og blir umulig å få ut av formene igjen. Men jeg klarte til slutt å få løsnet brødene uten altfor mange skader.

Fortsatt godt nytt år der du er.


Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar