Statsministeren, været, her i heimen, ute i den store verden og bilder.

tirsdag 2. januar 2024

Godt nytt år.

Så har vi kommet til den første hverdagen i det nye året, og gratulerer med det.

Statsministeren

har lovet bedre tider med mer stabil økonomi, kanskje noe bedring for de fleste og mer ro i skolene med mindre skjermbruk og mer bruk av bok og blyant.

Været.

Når det gjelder været har vi fått mer gammeldags snø her på Solkysten og Sørlandet. Sånt vær har vi ikke hatt på mange år, så mange blir bedt om å holde seg hjemme, inntil de som styrer snøryddingsmaskinene har fått tilpasset seg.

Her i heimen

er Inger Johanne i gang med å sortere medisinene sine, mens jeg som har fått nye inhalasjonsmedisiner som funker bedre, kan sitte her og meditere over tastaturet på pc’en.

Inger Johanne er for øvrig tilbake til sine problemer med «fotarbeidet». Den kortsiktige forbedringen etter prøvetappingen av væske, er nå over. Sykehuset har sendt resultatet fra prøvetappingen til Rikshospitalet som er de som har erfaring med drenering fra hodet.

Ute i den store verden

fortsetter nasjoner å krige, mens andre forbereder seg til det samme. Putins Russland sender bomber og granater inn over Ukraina og Netanyahus Israel bomber Gaza til ruiner. Alt mens Kim Jong-uns Nord-Korea ber sine militære om å forberede seg til å fjerne Sør-Korea fra kartet.

God nytt år!


Dagens bilder fra Mo Terrasse (dobbeltklikk for forstørrelse av bildene):

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Statsministeren, været, her i heimen, ute i den store verden og bilder.

  1. ivar fitje sier:

    Godt Nytt År til deg og dine, Terje!!  Håper det helsemessig bringer forbedringer for dere begge!   Vi er glad at Norge og Spania er i god avstand fra de krigsherjede soner og håper at det snart kommer noe mer fornuft inn i de syke hodene til Putin og Netanyahu.   Flotte snøbilder!!  Tror det er lenge siden det har vært så store snøfall på Østlandet! Og klager ikke at vi ikke opplever det!  Idag var tempen oppe i 17 18 og så mange folk i (for meg) sommerantrekk!  Har kanskje fortalt at jeg var avisbud for Tønsbergs Blad i ni år, for 60 70 år siden med ca 10 km rute med grovt regnet 100 abonnenter som likte å få avisen levert mellom seks og syv om morgen. Strengsdal, Buerstad, Movik og Brevik. Husker et par saftige snøfall som gjorde sykkelen ubrukelig som framkomstmiddel, og min far kjørte meg da rundt med hest og slede.  Kunne det samme ha skjedd i dag??  Jeg har mine store tvil!! Ivar

Legg igjen en kommentar