Ordet TAKK.

Jeg har reagert på at det er så få yngre mennesker som ikke bruker ordet TAKK. Derfor stilte jeg følgende spørsmål til Bings kunstige intelligens:

Det er så mange unge mennesker som ikke sier «takk». Takk for lånet, takk for maten o.s.v. Har det blitt flaut å si Takk?

Hei, dette er Bing. Jeg kan forstå at du er frustrert over at noen unge mennesker ikke viser takknemlighet. Det er en viktig verdi som kan styrke relasjoner og øke livskvaliteten. 😊

Jeg har søkt på nettet for å finne ut mer om dette temaet. Her er noen av funnene mine:

Jeg håper dette var nyttig for deg. Hvis du vil lese mer om takknemlighet, kan du klikke på lenkene jeg har lagt ved. Takk for at du bruker Bing! 😊

Meg til høyre da jeg lærte å si TAKK

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar