Ole Paus er død, forbrukslån og kredittkort (tirsdag 12.desember 2023)

tirsdag 12. desember 2023


Ole Paus er død.

En sanger som jeg har likt og liker svært godt. Tjuesjette januar i år var vi på konsert med ham i Sjømannskirken i Arguineguin på Gran Canaria sammen med Dagrunn og Ketil Reppe, et hyggelig par som vi ble kjent med dere nede i sør. Ole Paus fortalte at han var der nede for å skrive bok om sitt liv, men om den ble klar, vet vi ikke.

For meg var Ole Paus en mester til å lage tekster som betydde noe, og som fikk oss til å tenke og forstå saker på en annen måte. Dessuten fikk han mange av oss til å kose oss med både tekst og melodi.


Har du ikke penger til julegaver,

så kom til oss, sier bankene som forteller oss at forbrukslån og bruk av kredittkort ikke er farlig, selv om vi alle vet hvor farlig dette er for manges personlige økonomi. Men regningen kommer til neste år i form av kjempehøye renter, og da er det tid for å gjøre opp for de julegavene vi egentlig ikke hadde råd til å kjøpe.

AP og SV vil at denne lokkingen og luringen skal bli forbudt, men det vil ikke Høyre som er kapitalens parti.

https://www.nrk.no/nyheter/regjeringen-og-sv-vil-forby-reklame-for-kredittkort-1.166672544


Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar