Musikalen «Havet», Solberg-familien og boken «Hør Her’a».

søndag 17. september 2023


Da har vi sett «Havet»

på Harmonie på Hjertnes. Tre timer med tema Hvalfangere og familien hjemme. Det er sikkert mulig å bruke mange ord på forestillingen, men jeg klarer meg med ordet «imponerende». Inger Johanne og jeg nøt hele kvelden. Ikke gå glipp av denne forestillingen, uansett hvilken bakgrunn du har.


Saken om Solberg-familien

fortsetter å diskuteres. Nesten, jeg sier bare nesten, alle er enige om at Erna Solberg ikke har hatt noe med saken å gjøre, men dette er ganske ødeleggende for Høyre hvis de ikke gjør kort prosess og velger en ny statsministerkandidat. Tror jeg.

Hun har sittet ganske stille i båten mens journalistene har herjet med Arbeiderpartiet. Alt mens hun har smilt lurt som svar til journalistene. Nå er det på tide at journalistene graver mer i det de mange statsrådene hennes har holdt på med. Hadde det ikke vært for flinke journalister, hadde aldri disse sakene blitt åpnet for våre øyne.


Har du lest boka «Hør her’a»?

Ikke vent med den, for nå kommer filmen, og boka bør leses først. Tror jeg. Jeg har lest to sider og blitt overbevist om at dette blir årets bok for meg. To kapitler som jeg leste to ganger og lo like mye hver gang. Samtidig ligger det et alvor i det jeg leser. Gulraiz Sharif har skutt blink med denne boka. Tusen takk til Sharif og Cappelen som har gitt den ut.


Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar