Russland fortsetter med sin terrorbombing.

Russland fortsetter med sin terrorbombing

i Ukraina, og ukrainske sivile dør. Også små unger. De gir blanke i hvem som dør, og tar like lite hensyn til egne soldater som ukrainske sivile.

Det er vanskelig å tenke seg hva som skjer når denne terrorbombingen tar slutt. For den må vel ta slutt en gang. Eller vil den det?

I går hørte jeg norske fagmilitære som antydet at russerne aldri vil slutte. De vil kanskje hvile litt, en stund, men gå i gang igjen når de har hvilt seg ut og bygget opp sitt våpenarsenal.

NATO kan heller ikke stanse med sine forsyninger til Ukraina. I så fall har russerne lært at det er bare å holde på til NATO ikke orker mer. Og det er visst disse tankene Putin sitter med. Etter det militære fagfolk antyder.

NATO består for det meste av demokratiske stater og er avhengig av folks støtte. Detter gir Russland blaffen i. Der er det bare ledelsen som bestemmer. Bestemmer alt. Og det russiske folk nikker og er glad til så lenge de har mat på bordet.

Sånn er det bare!

Mens vi nyter solen.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s